Top 3 seksspeeltjes voor mannen!

  1. Main Squeeze – Bridgette B Masturbator Met Vagina Opening

Op zoek naar seksspeeltjes voor mannen? Zoek niet verder de Main Squeeze is een spannende masturbator. Het realistische design is een exacte kopie van Bridgette B haar vagina. Hierdoor kun jij gewoon thuis genieten van jouw eigen pornoster! De masturbator heeft een geribbelde sleeve gemaakt van Ultraskyn met een paneel in de zijkant. Deze kun je indrukken waardoor de sleeve nauwer wordt. Daarnaast is het uitneembaar waardoor je het makkelijk kunt reinigen.

Gebruik glijmiddel op waterbasis voor een comfortabel gevoel. Maak na gebruik de sleeve schoon met lauwwarm water en een toycleaner en laat goed drogen.

De Main Squeeze is een masturbator. Het realistische design is een exacte kopie van Bridgette B haar vagina.
Main Squeeze – Bridgette B Masturbator Met Vagina Opening

2. Anchor plug

Stevig en toch soepel, gemaakt van zachte siliconen. Deze plug is ideaal voor wie van anale speeltjes houdt. De lange hals en de gelijkmatige vorm zorgen voor inbrenggemak. Experimenteer maar eens door hem naar binnen en buiten te duwen om de gevoelige plekjes te stimuleren en een explosief hoogtepunt te beleven!

Hierna zul je nooit meer iets anders willen.

3. Seks pop voor mannen

Het ideale seksspeeltje voor mannen. Den realistische opblaaspop in een zittende/ knielende houding. Door deze houding is deze seks pop perfect geschikt voor liefhebbers van doggy-style. Ze heeft 3 flexibele openingen de mond, vagina en anus.

Afmetingen: de pop meet ongeveer 130 cm. Invoerdiepte vagina en anus 13 cm. Invoerdiepte mond 9 cm.

Het ideale seksspeeltje voor mannen. Den realistische opblaaspop in een zittende/ knielende houding. Door deze houding is deze sekspop perfect geschikt voor liefhebbers van doggy-style. Ze heeft 3 flexibele openingen de mond, vagina en anus.
Seksspop voor mannen

Meer seksspeeltjes voor mannen

Top 3 seksspeeltjes voor mannen!
Schuiven naar boven